طراحی لوگو , طراحی برند , طراحی آرم شرکت

طراحی لوگو ، طراحی برند تجاری ، طراحی آرم شرکت

داستان سرایی با لوگو

Facebook
Twitter
LinkedIn
ساخت داستان برای طرح لوگو

داستان سرایی و ساخت قصه برای لوگو

امروز میخواهیم از داستان سرایی و ساخت قصه برای طرح لوگو بگوییم . داستانی که چهره ای انسانی – با درک و دارای احساس از لوگو نمایش می دهد . هنگامی که دیوارهای سرد و بتنی میان لوگو و مخاطب شما برچیده شود ، آنها نیز حس میکنند با یک انسان در پس آن لوگو مواجه هستند و البته این موضوع باعث برانگیختن احساس ، اعتماد و صمیمیت با برند میگردد .

داستان سرایی در طراحی لوگو یعنی از ابتدا یک سناریو داشته باشیم و سعی کنیم لوگو این سناریو را در خلاصه ترین شکل ممکن و البته بصورت مصور بازگو کند !

چگونه با داستان سرایی برای لوگو به آن عمق ببخشیم ؟

شاید مهمترین سوال در رابطه با داستان لوگو ، روش عملیاتی کردن آن باشد . به گونه ای که داستان ما بتواند همان عملکردی را داشته باشد که ما انتظارش را داریم !

برای اجرای قصه لوگو باید توانمندی‌ تصویر سازی و مهمتر از آن ، ارتباط گیری داشته باشید و البته نکات مهمی و در عین حال ریز و درشتی وجود دارد که برای نیل به هدف نهایی باید آنها را مد نظر قرار دهید . شما باید زبانی شیرین و قصه ای درخور توجه داشته باشید تا مخاطب گوش به حرف شما بسپارند و معمولا این موضوع جزو مراحل کاملا حرفه ای در بحث برندینگ محسوب میشود . اما چگونه ؟

داستان سرایی در طراحی لوگو

مرحله اول : شناسایی شنونده داستان ( مخاطب )

برای اینکه بتوانید بهترین داستان را برای لوگوی خود بنویسید ، اولین گام و البته مهمترین مهمترین قدمی که باید بردارید این است که مخاطب خود را به درستی شناسایی و البته بدانید در واقع چه گونه افرادی هستند. هر چقدر بتوانید جزئیات بیشتری از احساسات آنها درک کنید ، داستان شما برای آنها شنیدنی تر خواهد بود .

قرار است برای مخاطب خود قصه بگویید ، با آنها حرف بزنید و بتوانید آنها را جذب داستان خود کنید پس باید بدانید استایل زندگی آنها چگونه است ، تفریح و سرگرمی آنها چیست ، با چه رسانه‌هایی ارتباط میگیرند و در یک کلام چه مختصاتی دارند .

مرحله دوم : نیاز سنجی

بعد از شناخت درست مخاطبان هدف،  همه چیز در نیاز شناسی خوب و درست خلاصه می‌شود. برای اینکه بتوانید نیاز سنجی درستی داشته باشید تا قلب داستان سرایی لوگو شما شکل بگیرد می‌توانید از فرمول زیر استفاده کنید :

  • نیاز یا کمبودی که مخاطب به دنبال برطرف کردن آن است در مرکز توجه داشته باشد .
  • انتخاب مناسب او را پیشنهاد دهید .
  • مزیتهای کلیدی برند خود را بازگو کنید .
  • فرصت پیشنهاد دهید !
  • به مخاطب از تفاوتهای برند خود با رقبا بگویید .

مرحله سوم : قهرمان سازی

هر داستانی نیاز به قهرمان دارد. داستان لوگو نیز در این خصوص اسئثنا نیست . مخاطب امروز هنگامی واکنش نشان می‌دهند که حسی بی بدیل با یک قهرمان برقرار کند. هر گوشه ازگیتی را بنگرید از گذشته تا امروز همواره مردم اساطیری داشته اند . قهرمان قصه لوگوی برند شما نشان می‌دهد که چرا شما بی نظیر و ارزشمند هستید و چرا مخاطبان باید به سمت شما جذب شوند . هر داستانی نیاز به قهرمانی ملموس دارد .

مرحله چهارم : اعتماد سازی

اگر مخاطب به شما اعتماد نداشته باش د ،  چیزی که به آنها پیشنهاد می کنید نمی‌خرند . همواره رصد کنید و مطمئن باشید که توجه میکنید چه پیامی برای مخاطب ارسال می ‌کنید ، رنگ های مورد استفاده برند شما چیست، لحن کلمات و قصه کلی شما چیست و عملیات شما برای جذاب‌ بودن چیستند. پس از پاسخگویی به موارد فوق ، اکنون از خودت سوال کنید برای هریک از این بخشها چه عملی می‌ توانید انجام بدهید تا متفاوت و دوست داشتنی و البته قابل اعتماد به نظر برسید . هر اقدامی یک پیام خواهد بود . شاید خوب و شاید هم نه چندان مناسب از سوی مخاطب ارزیابی شود .

مرحله پنجم : داستانی بگویید که اشتراک ‌گذاری شود .

داستانی بنویسد آنقدر جذاب که همه برای هم تعریف کنند . معمولا قصه های خوب بازرگو میشوند و در دنیای امروز بازگو کردن یک داستان یعنی اشتراک گذاری آن در شبکه های اجتماعی . هر چیزی که مینویسید ، می‌تواند فرصتی برای محبوبیت میان مردم باشد .

نکته کلیدی در طراحی لوگو : از انسان بگویید !

اصلی ترین نکته اینست که به مخاطبان نشان دهید شما هم مثل او ، از جنس او و یک انسان واقعی هستید و پشت لوگوی شما و داستان برندتان یک ماشین یا سیستم کامپیوتری مخفی نشده است . این مهم به لوگوی شما شخصیتقابل درک ، لحن اختصاصی ، احساس و خصوصیات انسانی می‌ بخشد .

در پس هر لوگو ، یک قصه وجود دارد پس چه بهتر که آنرا به گونه ای جذاب راوی گردیم . داستان لوگو یعنی بیانی شیرین و الهام بخش که باعث روح بخشی به طرح لوگو و ارتباط گیری عمیق با مخاطب لوگو میگردد .