تفاوت آرم و لوگو
بین لوگو و طراحی آرم شرکت تفاوت زیادی وجود دارد و تنها وجه مشترکشان اینست که هر دو نشانه گر و بیان کننده منحصر به فرد از شرکت،موسسه،سازمان یا.. است.
و اما تفاوت طراحی لوگو و آرم در چیست؟
لوگو :
لوگو یک عنوان به اشکال و صورتهای مختلف گرافیکی است که طراحی این اشکال بستگی به سلیقه و خلاقیت طراحان گرافیک دارد.
۱. برخی از طراحان یک عنوان رو به یک شکل گرافیکی و با استفادهاز خلاقیت خود به صورت خاصی طراحی و خلق میکنند و این نوع لوگو به ظاهر فقط بیانگر یک عنوان است و نکته قابل توجه این طرح شکل گرافیکی بودن عنوان مورد نظر می باشد.
۲. برخی دیگر از طراحان گرافیک عنوانی را به شکلی معنا دار طراحی می کنند که هر کس آن رانگاه کند به راحتی متوجه میشود که این لوگو مربوط به چه عنوان، شرکت٬ورزش و… می باشد . این نوع طراحی از نوع طراحی های حرفه ای و لوگوهای پرهزینه محسوب میشود.
۳. طراحان دیگر یک عنوان رو به شکل اسم عنوان طراحی می کنند که هر کس به راحتی می تواند بفهمد که لوگو شکل چه اسمی است. این نوع سبک طراحی نیز از نوع خیلی حرفه ای و پر هزینه ترین لوگو ها محسوب میشود.
مهم ترین ویژگی لوگوها این است که فقط یک نمونه از آنها در دنیا وجود دارد و خاص می باشد چون زاییده خلاقیتهای یک نفر می باشد و با توجه به اینکه ذاتا خلاقیت هیچ انسانی متشابه با انسان دیگری نیست،لوگوهایی منحصر به فرد کلید میخورد.
.4برخی لوگو ها هم مانند لوگو شرکت نوکیا,سونی اریکسون و… فقط یک عنوان خاص و انحصاری هستند که یک عنوان تایپ شده به نام لوگو در نظر گرفته می شود.
مقاله مرتبط : تفاوت لوگو و برند
آرم :
در واقع آرم یک عنوان گرافیکی نیست بلکه فقط یک نشانه و یا تصویر گرافیکی یا ساده است٬ هر کسی با دیدن این نشانه یا آرم تشخیص میدهد که این آرم مربوطبه چه عنوانی است ولی هیچ کس نمی تواند بفهمد که این نشانه مربوط به چه عنوان خاصی است(اسم شرکت و…). بنابراین در کنار نشانه یا آرم اسم مربوط به شرکت و یا… که معولا اسمی خاص هست قرار میگیردد. این نوع طراحی هم دو سبک تقریبا متفاوتی دارد. عده ای از طراحان گرافیک نشانه را خودشان طراحی می کنند و عده ای دیگر نشانه را از جای دیگر الگو ب رداری می کنند.
به طور کلی می توان گفت: خلاقیت در لوگو 100٪ بکار رفته ولی در آرم بین %40 تا 70% میباشد. همچنین هزینه در طراحی آرم کمتر از طراحی لوگو میباشد.
شاید مطالعه این مطلب هم برای شما مفید باشد :